8 Nisan 2010 Perşembe

BERRİN'İN KAHVALTI SOFRASI

Berrin'in kahvaltı sofrası 006
Yeni yılın  ilk günlerinden birini bu şık ve güzel kahvaltı sofrasına konuk olarak karşıladık. Sofra Sevgili yeğenim Berrin'e ait. Berrin yeni evli bir ev hanımı ve şık sunumlara, lezzetli sofralara çok ilgili ve yetenekli.Bu yeteneklerini sizlerle de paylaşması için  ona bir blog oluşturduk. BERRİN'CE TATLAR artık Berrin'in mutfak maceralarını, şık sunumlarını ve tariflerini beraberce takip edeceğimiz bir adres. Bence bu adresi kayıt edin. Yakında dolu dolu paylaşımlar olacağına eminim. Ben kaydettim bile. Hatta güzel kahvaltısından sonra bizlere sunduğu Muzlu şarlot tarifini, onun ilk tarifi olarak sayfasında beraber yayınladık.Oradan bakabilirsiniz.

Kahvaltı menüsüne önce herkese minik servis tabakları içinde servis edilen sıcak sucuklu menemen ile başladık. Bu sunum benim çok hoşuma gitti. Üstelik menemen suyu ve yağı ana servis tabağına bulaşmadığı diğer kahvaltılıkları temiz tabaklarda yedik.
Berrin'in kahvaltı sofrası 023Berrin'in kahvaltı sofrası 010
Berrin'in annesi Zahide Ablamın yaptığı peksimetlerin tarifini ayrı bir yazı olarak yayınlayacağım.

Berrin'in kahvaltı sofrası 012Berrin'in kahvaltı sofrası 017
Her zaman olduğu gibi bol yeşillikli kahvaltı salatası benim favorimdi. Ayrıca közlenmiş kırmızı bibere sarılı maydanozlu lor'da nefisti.
Berrin'in kahvaltı sofrası 009Berrin'in kahvaltı sofrası 021
Sofranın şıklı detaylarından biri, şık desenli peçetelerin inci kalpten mandallarla tutturulmuş olmasıydı. Nutella kavanozundaki bıçak ise; herkes tarafından fındıklı çikolata zannedildi. nutelladan çok bıçağı yiyesimiz geldi:)
Berrin'in kahvaltı sofrası 030Berrin'in kahvaltı sofrası 013
Kahve fincanları ve kuruyemiş sunumuda  çok şıktı. Ellerine sağlık Berrin'ciğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder