8 Nisan 2010 Perşembe

BİSKREM KURABİYE

MALZEMELER
  • 1 PK YUMUŞAK MARGARİN (TERCİHEN SANA)
  • 1 YUMURTA
  • 1 SU BARD PUDRA ŞEKERİ
  • 3 SU BARD UN
  • 1 PK KABARTMA TOZU
  • 1 PK VANİLYA

İÇİ İÇİN

  • SARELLE ÇİKOLATA

YAPILIŞI

HAMUR MALZEMELERİYLE HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP ELİMİZLE BASTIRILIR. İÇİNE BİR ÇAY KAŞIĞI TEPELEME ÇİKOLATA KONUP YUVARLAK ŞEKİLDE KAPATILIR. ELLE TEKRAR YUVARLANIP TEPSİYE DİZİLİR. 180 C FIRINDA HAFİF PEMBELEŞİNCEYE KADAR PİŞİRİLİR. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder