6 Nisan 2010 Salı

Braun Multiquick Professional ile Akşam Keyfi

Temmuz ayının son günü gelen maille önce çok şaşırıp,sonra çok mutlu olmuştum..Ardından bana mail gönderen Sinem hanımı aramıştım..Sonrasında mailleşmeler devam etmişti..))

Dün iş çıkışı arkadaşım Ebru ile birlikte Chef’s Mutfak Atölyesi’ne gidip, Gülhan Kara hanımın eşliğindeki bu keyifli geceye katıldık..Çok cici bayanlarla tanışıp,blogcu arkadaşlarla birlikte bir araya gelip, köfte,krep hazırlayıp sohbet eşliğinde onların tadına bakmamız çok keyifliydi..

Yemek sonrası Chef's Atölyesinden ayrılırken,hepimize Braun Multiquick Professional paketini hediye etmeleri bizleri çok mutlu etti..Tüm ekibe gönülden teşekkürler..Braun Multiquickle çok nefis tariflerde buluşmak dileğiyle..
Soslu Köfte
Benim hazırladığım köfte...)))
Domatesli,Fesleğen Soslu Köfte
Fesleğenli domates sosunda Köfte
Malzemeler
200 gr dana kuşbaşı
1 adet soğan,1 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı galeta unu
tuz,karabiber

Hazırlanışı
Dana kuşbaşı,soğan,sarımsak,g.unu,tuz,karabiber Braun Multıquıck Professional öğütücü haznesine konulur.Karıştırıcı önce 3.cü modda,sonra 5-6.cı modlarda,en son turbo modunda tek sefer çırpılıp bırakılır.Son olarak yuvarlanıp tavada kızartılır.
Şeftalili Krep
Karamelize edilmiş şeftalili krep
Köftelik Kıyma
Köftelik kıymamız..)
Günhan Hanım
Gülhan hanım,benim köftelere müdahale ederken..)Ocağımın altı çok açıktı da..)))))
Braun Multiquick
Turbo modunda, su dolu bardağı yerden kaldıracak kadar da kuvvetli..
11
Braun'un Multiquick Professional seti ile her türlü çırpma, karıştırma ve doğramanın çabuk yapılması mümkün hale geliyor. 5 dakikada parça etten köfte kıyması hazırlamak mümkün olduğu gibi; çorba, püre, tatlı, kek, pasta, krema vb yemekleri çok kısa sürede çırpmaya ve karıştırmaya yardımcı olan süper pratik bir alet.Ve yeni, eşsiz,sıçratmayan çubuğu temizlenmesini kolaylaştıran dizaynı ile mutfağınızdaki dağınıklıkları en aza indirir.Özellikle mutfakta zaman sıkıntısı olan bayanlar için kısa zamanda harikalar yaratmak için Braun ideal bir çözüm sunuyor...
Domates püresi

mail3

GÖRSEL2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder