7 Nisan 2010 Çarşamba

CEVIZ DOLMASI




Bu tarifi hulelayemek.blogcu.com/ da gordum.
Adi cok guzeldi ve ben cevizi cok severim.Dayanamadim bugun hazirladim :) Hepimiz cok begendik , tesekkurler hulelayemek

Malzemeler;
250 gr oda isisi margarin,2 bardak yogurt,kabartma tozu,aldigi kadar un yogurulur.Hamur 4 parcaya bolunur.merdane ile acilir,bardakla kesilir ,kasilen parcanin ortasina cevizli ic konur kapatilir.Toz sekere bulanir firin tepsisine dizilir,170 c de pisirilir.


IC MALZEME;
2 Kase iri kiyilmis ceviz,1 bardak seker,4 kasik irmik,1 yumurta beyazi.
Ben ayrica 1 kasik tarcin ilave ettim.
Afiyet olsuuunn :)
Ceviz Dolmasi on Foodista

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder