7 Nisan 2010 Çarşamba

CİPSLİ TAVUK


Yine son derece farklı ve lezzetli bir sunum. Tavuk eti sevenler için değişik bir tat..

MALZEMELER:

4 Parça Piliç Göğüs Eti,
200 Ml. Krema,
Ruffles Cips,(Küçük paket yetiyor)
Tuz, Karabiber
1 Su bardağı Kaşar rendesi
1 Yemek Kaşığı soya sosu

YAPILIŞI:

Önce etimizi kuşbaşı doğrayalım ve yağsiz tavada suyunu salip çekene kadar kavuralım. Kavrulurken üzerine bir kaşık soya sosunu dökelim. İyice kavrulan etlerimizi bir tepsiye dizelim. Üzerine kremayla tuzu, karabiberi karıştırarak dökelim. Onun üstüne de rendelediğimiz bir bardak kaşarı serpelim. En üste de parçaladığımız cipsleri serpip fırına verelim. Cipsler kızarana dek pişse yeter. Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder