- 4 adet yumurta
- 4 fincan şeker
- 4 fincan un
- 1 fincan nişasta
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı kaynar su
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
Pandispanyayı meyveli pastadaki gibi hazırlayıp, ara kremasıda meyveli pastadaki tarifi biraz değiştirip kakao ve bitter çikolata ekleyerek yaptım. Kremanın üzerine tuzsuz antep ve üzümlü draje serptim.
- 3 su bardağı süt
- 2 çay bardağı toz şeker
- 1 çay bardağı un
- 2 tatlı kaşığı nişasta
- 1 paket vanilya
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı kakao
- 80 gr. bitter çikolata
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder