MALZEMELER
- 2 ADET LEVREK
- 1 YEMEK KAŞIĞI TEREYAĞ
- TUZ
YAPILIŞI
LEVREKLERİ TEMİZLEYİP (ÜZERİNDEKİ PULLARI SIYIRIP) HER İKİ TARAFINADA KOLAY PİŞMESİ İÇİN BIÇAKLA 2-3 KESİK ATIYORUZ TUZLAYIP GÜVEÇ KABIMIZA ALIYORUZ. ÜZERİNE KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE TEREYAĞ KOYUYORUZ. 220 C KIZGIN FIRINA SÜRÜYORUZ. 25 DK PİŞİRİP SICAK SERVİS EDİYORUZ. AFİYET OLSUN...
NOT: BALIK TEMİZLEMEYİ BİLMİYORSANIZ YADA TEMİZLEMEK İSTEMİYORSANIZ BALIKÇINIZA TEMİZLETİRKEN PULLARINI SIYIRMASINI SÖLEMEYİ UNUTMAYIN...
BİR AN ÖNCE YEMEK İSTEYİNCE FOTOĞRAFI ÇEKERKEN OYNATTIĞIMIN FARKINA BİLE VARMAMIŞIM :))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder