6 Nisan 2010 Salı

KOMŞUDA BİR GÜN :)

BENİM YAPTIĞIM YENİ YIL KURABİYELERİ ( TARİF BURADA )
Zencefil- tarçın- karanfilli- üzeride şeker hamuru kaplandı.

BENİM İÇİN YAPILAN MERCİMEK KÖFTESİ ŞAHANEYDİ.
AYRICA MASAMIZDA PATATES SALATASI VE ENFES BİR BÖREK VARDI
ETİMEKLİ, KREMALI, YALANCI TAVUK GÖĞSÜ
CEVİZLİ ve HİNDİSTAN CEVİZLİ KURABİYE


Nurselciğim elleriyle örgü magnetler hazırlamış bize, uçlarına boncuk yapıştırıp,kürdandan şiş formu verdiği, enfes buzdolabı süsleri hazırlamıştı. bayıldık şirinliklerine. belki sizlerede bir fikir olabilir.
yanına da el bakım kremlerimiz eklenmişti :)))
Kadın her yerde kadındır yanii :)


Bu hafta tam gün evdeyim..Sinüzitimle başbaşa verdik,yola devam ediyoruz :(
Aynı yerde tam 26 yıl bana daima kardeşlik yapmış, Hayatımın artık olmazsa olmazları arasına girmiş , İLK DOSTlarımdan biridir SEVGİLİ KOMŞUM- ARKADAŞIM- KARDEŞİM NURSEL 'ciğim.
Dün bizi evinde ağırladı.
Çok uzun zamandır SEvgili Eşinin çok ciddi rahatsızlığından dolayı, aylardır görüşemiyor, yanyana gelemiyorduk .Haftaya önemli bir operasyon için hastanede olacaklar. Bu yüzden yan komşum sevgili Nihalciğim ile beraber, Nursele misafir olduk.Onun gülen yüzü her koşulda, mutlaka ışıldar. Dilerimki şansları bol olsun inşallah.ALLAH DERMENLARINA DERMAN KATIP, KUVVETLER SABIRLAR İHSAN EYLESİN BU EN SEVDİĞİMİZ AİLEYE.
Bende yılbaşı yaklaşırken evin genç kızı Sibele en afillisinden :) ayakkabı kurabiye, evin beyine şans balıkları, evin oğluna yılbaşı ağaçları, nurselciğimede çiçekler den bir demet kurabiye hazırladım.. ( Tabiiki naçizane )
ÇOK MUTLU OLDULAR... DİLERİM BİZLER ONLARI DAİMA GÜLERKEN GÖREBİLİRİZ.
CANIM NURSELciğim DAİMA DUALARIMDASIN BİRİCİK VEFALI ARKADAŞIM. ELELE BUGÜNLERİDE AŞACAĞIZ.CESARETİN HİÇ BİTMEYECEK, BEN HEP YANINDAYIM. HER GECENİN BİR SABAHI,HER GÖZYAŞININ BİR KAHKAHASI VAR MUTLAKA. BİZ AYDINLIĞI HEP BERABER GÖRECEĞİZ.
ŞANSINIZ BOL OLSUN TATLIM. BİZİ AĞIRLADIĞIN VE CİCİ HEDİYELERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ ... HAYATIN DAİMA SANA ve SİZE GÜLÜMSEMESİ DİLEKLERİMLE ....
CANI YÜREKTEN SEVGİLER......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder