7 Nisan 2010 Çarşamba

Mantarli Pilav - Yemek Tarifi

Mantarli Pilav - Yemek Tarifi

Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER
1 Adet Sogan
1 Yemek Kasigi Sivi Yag 100 gr. Pirinç (1/2 su bardagi) 400 gr. Mantar 1+1/2 Su Bardagi Et Suyu
2 Yemek Kasigi Kasar Peyniri (rendelenmis) Kiyilmis Maydanoz

YAPILIŞ TARİFİ
Sogani kiyin, sivi yagda pembelestirin. Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin.
Mantarlari ince ince dograyin. Et suyu ile pirince ilave agzini kapatin. Pilavi 20 dakika kisik ateste pisirin.

Tuz, karabiber ile tatlandirin. Üzerine peynir ve maydanoz serpistirip
servis yapin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
yemek tarifi, yemek tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder