8 Nisan 2010 Perşembe

MISIR UNLU HAMSİ TAVA

UZMANLAR HAFTADA EN AZ 2 KERE BALIK YEMEMİZİ ÖNERİYORLAR. İKİ KERE OLMASADA HAFTADA BİR KERE YAPMAYA GAYRET EDERİM. BUDA KLASİK HAMSİ TAVA. BİLMEYEN YOKTUR EMİNİM. BENDE "ARŞİVİMDE BULUNSUN" AMACIYLA YAYINLAMAK İSTİYORUM...

MALZEMELER
  • 1 KG HAMSİ
  • MISIR UNU
  • TUZ
  • SIVI YAĞ

YAPILIŞI

HAMSİLER TEMİZLENİR. YIKANIR SÜZÜLÜR. SIVI YAĞ TAVAYA ALINIR. HAMSİLER, TUZLA KARIŞTIRILAN MISIR UNUNA BULANIR. KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR. İSTEĞE GÖRE ROKA, LİMON KURU SOĞAN EŞLİĞİNDE SERVİS EDİLİR. YANINDA MUHAKKAK SALATA İSTENİR... AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder