8 Nisan 2010 Perşembe

PASTANE KURABİYESİ


MALZEMELER
  • 1 YUMURTA
  • 1 PK MARGARİN (YUMUŞAK)
  • 1 SU BARD PUDRA ŞEKERİ
  • 3 SU BARD UN
  • YARIM PK KABARTMA TOZU
  • 1 PK VANİLYA

ÜZERİNE

  • DAMLA ÇİKOLATA
  • İRİ DÖVÜLMÜŞ FINDIK
  • İRİ DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIĞI

YAPILIŞI

BÜTÜN MALZEMELERLE HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLANIR. BAZILARINI DAMLA ÇİKOLATAYA, BAZILARINI FINDIĞA, BAZILARINI ANTEP FISTIĞINA BANDIRIP FIRIN TEPSİSİNE KONUR. 180 C FIRINDA PİŞİRİLİR. AFİYET OLSUN....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder