MALZEMELER
- 1 YUMURTA
- 1 PK MARGARİN (YUMUŞAK)
- 1 SU BARD PUDRA ŞEKERİ
- 3 SU BARD UN
- YARIM PK KABARTMA TOZU
- 1 PK VANİLYA
ÜZERİNE
- DAMLA ÇİKOLATA
- İRİ DÖVÜLMÜŞ FINDIK
- İRİ DÖVÜLMÜŞ ANTEP FISTIĞI
YAPILIŞI
BÜTÜN MALZEMELERLE HAMUR YOĞRULUR. CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLANIR. BAZILARINI DAMLA ÇİKOLATAYA, BAZILARINI FINDIĞA, BAZILARINI ANTEP FISTIĞINA BANDIRIP FIRIN TEPSİSİNE KONUR. 180 C FIRINDA PİŞİRİLİR. AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder