8 Nisan 2010 Perşembe

PORTAKALLI SUPANGLE




MALZEMELER


100 gr oda isisi margarin,1 bardak seker,2 yumurta


vanilya,kabartma tozu,1 bardak un


ISLATMAK ICIN


1 cay bardagi portakal suyu,1 kasik seker,portakal kabugu rendesi


UZERINE


1 paket supangle,1 kare bitter,2,5 bardak sut,1 cay kasigi margarin


Margarini ,sekeri mikserle iyice cirptim.Yumurtalari tek tek ekledim,vanilya,kabartmatozu,un ilave edip karistirdim,yaglanmis kaliba koyup isitilmis 170 derece firinda pisirdim.


Firindan alina keki portakal suyu,seker,rende karisimi ile islattim,uzerine supangleyi dokup dolapta soguttum,damla cikolata ile susledim.


Supangle,sut,1 kare bitteri birlikte karistirarak pisirdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder