5 Nisan 2010 Pazartesi

SARI ŞEKERİMİZDE HARİKA BİR GÜN.


SOFRAMIZ
SEVTAPA HAS İÇİ LAHMACUN HARCLI BÖREĞİ(süperr bişey) tarifi vereceğim.
SERAPIN PEYNİRLİ ZEYTİNYAĞLI POĞAÇALARI
SEVTAPIN MUAZZAM DİL PEYNİRLİ BÖREĞİ !!! (tarif vereceğim)
BELGİNCİĞİMİN MİSS PORTAKALLI İPEK GİBİ KURABİYELERİ
MEYVE BUKETİ tarifi
SEVTAPIN MUHTEŞEM ROKA-NAR-CEVİZ,DOMATES VE NAR EKŞİLİ SALATASI
FÖNDÜ DE BUKET İÇİN ÇİKOLATA
KAHVE-KAHVE LİKÖRÜ-ÇİKOLATALAR
ÇİKOLATA FISTIKLI BAHAR MUFFINLERİ ! tarifi
BAHAR KURABİYELERİ ! tarifi
SERAPIN ÇİÇEKLERİ :)
MASAMIZ !!

Çok çok Sevgili Arkadaşım Sevtap, Nam-ı değer Sarı Şeker'imizde unutulmayacak bir gün geçirdik. Unutulmayacak diyorum çünkü aramıza katılan dostlarımızla saatin nasıl okadar ilerlediğini anlamak hiç mümkün olmadı.
Sevtapcığım ciddi ve çok uzun bir varis ameliyatı geçirmişti,belginciğim sinir sıkışmasından sol elinden ameliyat olmuş, gülserenciğim de ciddi boyun fıtığı ameliyatı olmuştu, nurselciğimin eşide YURT DIŞINDA böbrek nakli olmuş, ferdanın kayınvalidesi beyin kanaması geçirip ameliyattaydı ( kaybettik ), gönül ve bengü kist sorunlarıyla uğraşıyorlardı ve gönülcüğüm sevgili annesini kaybetti kalp krizinden :(( , benim rahatsızlandığım döneminde,betülcüğümünde annesinin ameliyatları ve kendisine konan beyin tümörü teşhisiyle hepimiz köşelerimizde ,AKLIMIZ BİRBİRİMİZDE aylarca görüşemeden, bir dönem geçirmiştik. herkes bir anda ameliyat masalarına yatıvermişti, çok şaşkındık bizlerde.Yılların çocukluk arkadaşları aynı anlarda kendi dertlerine gömülüvermişti. Birde benim hastalığımla tam FİNAL yapmıştık doğrusu. Çok zor zamanlardı her birimiz için :(( , hala mücadeleye devam ediliyor bilmelisiniz. Geçmiyor öyle her şey kolay kolay.
AMA HAYAT DEVAM EDİYOR, BİZLERDE KALDIĞIMIZ YERDEN DALINDAN DÜŞMÜŞ ELMALAR :) MİSALİ :)Ezik ,çürük,yaralı ,bereli:) YOLA DEVAM EDİYORUZ.

Bende toparlanınca, nihayet 4 ay sonra onun tabiatın ortasındaki harika evinde ,tabiri caizse ağzımızın kulaklarımıza takılıp da kaldığı, bir saniye gülmeden geçmeyen , enfes bir masa başında keyifli saatler geçirmiş olduk. Ayların acısınıda çıkardık. Yine aramızda haklı mazaretleriyle eksikler vardı ne yazıkki..
:(((((
Ben giderken Sarı Şekerime çikolatalı fıstıklı muffınler, bahar kurabiyeleri buketler hazırladım. Belginciğimde portakallı tatlısını, Serapcığım poğaçaları veee...Sevtapcığımda benim rica ettiğim, adeta sipariş ettiğim böreklerini yapmıştı.
Tarifleri vereceğim ne yazııkkki almadım :((( Ama mutlaka denemenizi isterim. Lahmacun harclı börek ve Dil peynirli börek sevtap usulü yapılmıştı.Unutulmaz salatasını da es geçmek istemem. Herkes ameliyatlı olunca İMECE USULÜ GEREKİYOR ELBETTE !
Sevtapcığım şehir dışında oturduğu için biz eve geldiğimizde saat 8 !!! idi :))))))
Arabada gelirken yol boyu, eve geldiğimizde ise her dakika başı gülüyordum. Sonradan öğrendimki kızlarda öyle... :))))) Aylar sonra böylesine gülebilmek herkese iyi geldi gerçekten.

ALLAH GELMİŞ GEÇMİŞ ETSİN SEVGİLİ SEVTAPCIĞIM VE DİĞER ARKADAŞLARIM. ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. GÜZEL GÜNLERİ TEKRAR BERABERCE PAYLAŞMAK ÜZERE CANI GÖNÜLDEN SEVGİLER YOLLUYORUM SİZLERE. ALLAH BUNU UNUTTURACAK BAŞKA DERLER VERMESİN YETERKİ,
VARLIĞINIZ İÇİN VE HEEERR ŞEYY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....İNŞALLAH DİĞER BULUŞMAMIZDA SORUNLAR HAFİFLER ,TAKIM EKSİK KALMAZ :(

( yakında Ferda'dayız görüşmek üzere.:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder