6 Nisan 2010 Salı

SESSİZ ÇIĞLIKLAR :((



SON DURUM -2

SEVGİLİ DELFİNA ( İŞİTME KAYBI ) YOLLAMIŞ


SON DURUM -2

Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 20.10.2008 tarih ve 2008/2761 esas sayı ile vermiş olduğu kararı yoğun itiraz ve yoğun telefon trafiği sebebi ile şu an yeniden incelemeye almıştır. Muhtemelen inceleme sonucu varacağı kararı bu gün öğleden sonra açıklayacaktır.
Yaptığım telefon görüşmelerden bu bilgileri elde ettim. Öğleden sonra çıkacak olan yeni karar da eğer bizlerin aleyhine olursa, durumun düzeltilmesi ve "3.kişilerin hak ihlallerinin düzeltilmesi" şeklinde dava açmak gerekecektir. Bu durumda toplu dava da düşünülebilir. Son durum hakkında haber alır almaz buraya yazmaya çalışacağım, sevgilerimle : ufukmutfakta.blogspot.com

---------------------------------------------------------------------------------

DİKKATLE OKUYUNUZ. !!!!!!!!!!!!!!

( Bende sevgili MUTFAKTA ZEN- TİJENin desteğiyle bu yapılandırmayı kullanıyorum. Kendisine ve aracı olan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.



Arkadaşlar, ben de herkese gönderiyorum, ama hepinizin de ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

vtunnel.com ya da sansursuz.net ya da fastfreeproxy.com hepsi de birer çözüm olabilir, ama çeşitli kullanım zorlukları var. (bilgisayarı yavaşlatma, bazı feature'ların çıkmaması, reklam, vs görünmemesi gibi gibi...)

Şimdi size söyleyeceğim programı bilgisayarınıza indirerek Youtube dahil tüm yasaklı sitelere eski orijinal formatında girebiliyorsunuz. Google'dan Ultra Surf yazıp, güvendiğiniz bir siteden indirebilirsiniz. Ben aşağıdaki link'ten indirdim:

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=ultrasurf&lid=6729

Yaklaşık 400 KBlik bir program, kolay yükleniyor ve bilgisayarınızı açar açmaz explorer yerine bunu tıklıyorsunuz. O size bir explorer ekranı açıyor zaten. Oradan eski hayatınıza devam ediyorsunuz. Çin'deki sansüre karşı üretilmiş ve size her bağlanışta Bahamalar'dan, Kanada'dan, ordan burdan IP veren bir program ve kesinlikle güvenli.. Tavsiye ediyorum.

Ama bu yalnızca bizim kendi bloglarımıza ve takip ettiğimiz bloglara girebilmemizi sağlıyor. Internet'teki sansür olayını ayrıca protesto etmemiz gerektiğine yürekten inanıyorum ve yapılacak her türlü protestoda varım. Bir şeyler yapmazsak sıra Facebook'a, maillere ve en sonunda toptan Internet'in kapatılmasına gelecektir.

Sevgiler..


---------------------------------------------------------------------------------


BÖYLESİNE ANLAMSIZ, BÖYLESİNE ACIMASIZ BİR SUSTURULMAYI HAKETMEMİŞ OLAN BİZ MASUM BLOGCULAR BASTIRILMAYA ÇALIŞILIYORUZ.
KİMİMİZ SADECE YEMEK YAPIYOR VE PAYLAŞIYOR,
KİMİZİZ SADECE YAZIYOR VE ÖĞRETİYOR,
KİMİMİZ İSE TÜM BECERİLERİYLE EMEKLERİNİ SERGİLEYİP PAYLAŞIYORDUK.

FUTBOLUN F SİNDEN BİLE ANLAMAYAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ, YAPILAN İLLEGAL BİR YAYIN NEDENİYLE KARARTILIP ZAN ALTINDA BIRAKILDI.

PEKİ YUMURTA ÇÜRÜK ÇIKINCA FABRİKAYI MI KAPATIYORUZ,
YADA YEMEĞİ BEĞENMEZSEK LOKANTAYIMI KAPATIYORUZ,
NE BİLEYİM BELKİDE ALDIĞIMIZ KİTABIN BİR SAYFASI SİLİK ÇIKINCADA YAYINEVİNİ -MATBAAYIMI KAPATACAĞIZ.. !!!!!!!

VS VS VS.......

TÜM SANSÜRLERE HHAAYYIIRRRRRRR.. TÜMÜNE. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SESSİZ KALMAYALIM... MÜCADELEDEN ASLA VAZGEÇMEYELİM...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder