8 Nisan 2010 Perşembe

YOĞURTLU KÖZLENMİŞ PATLICAN BİBER SALATASI

BEN ÇOK SEVEREK YAPARIM BU SALATAYI. SEVEREKTE YERİZ. TARİFİNİ SİZİNLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM. DENEMEYEN VARSA TAVSİYE EDERİM...

MALZEMELER
  • 2 AD KÖZLENMİŞ KÜP DOĞRANMIŞ PATLICAN
  • 1 AD KÖZLENMİŞ KÜP DOĞRANMIŞ KIZMIZI YAĞ BİBERİ
  • 1 AD KÖZLENMİŞ KÜP DOĞRANMIŞ YEŞİL YAĞ BİBERİ
  • 1 KASE KOYU YOĞURT
  • 1-2 DİŞ SARIMSAK (MİNİK DOĞRANMIŞ)
  • ÇEYREK DEMET MAYDONOZ (KIYILMIŞ)
  • TUZ

YAPILIŞI

YOĞURT VE SARIMSAK BİR KABA ALINIR ÇIRPILIR. MAYDONOZ VE TUZ İLAVE EDİLİR. KARIŞTIRILIR. KÖZLENMİŞ SEBZELER KATILIP TEKRAR KARIŞTIRILIR. SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder