6 Nisan 2010 Salı

Boş

Boşu boşuna anmışız Sait Faik'i, boşu boşuna.

Değerli blog komşularım. Sınav muhabbeti 13 Haziran'a kadar bitmeyecek bizde. Sizleri de bunaltmamak hem de merakta bırakmamak adına görüneyim dedim. Hafta sonları da dershaneye gittiği yetmezmiş gibi yavrumun, hafta içi de okul çıkışı gider olduk. Fotoğraf derse girmeden önce küçük molamızda uğradığımız hayvan satan mağazadan. (Mağazanın o ingilizce ismini telaffuz etmek niyetinde değilim. Kendisinden de pek hoşlanmasam bile, çocukların birkaç hayvanı kafes arkasından görme isteklerine karşı koyamadığımdan bulundum o dükkanda.)
Televizyon ve gazeteler kendilerine fırsat bilmiş habire SBS içerikli çocukları geren haberler yapadursun, yeni bakan sınav sisteminde değişiklikler yapacağını çıtlatmış, geçen yıldan açılan davalar sonuçlanmamış, okul puanının etki edip etmeyeceği muallakta iken halimiz nasıl olabilirse öyleyiz. Bizim oğlanın yıl boyunca sadece derslere girip çıktığını, ödevlerini kaytardığını, öğretmenlerinden ders dinlemediği, arkadaşlarının dikkatini dağıttığı yönünde aldığım şikayetlerin sayısını unuttuğumu eklememde fayda var.
Daha da fazla anlatmayacağım hengame ortasında fırsat bulursam sizlere uğramaya çalışacağım elimden geldiğince, gönlüm şenlikli olursa tarif bile yayınlarım. Yakın zamanda görüşmek
dileğiyle, sağlıcakla kalın.

Eklemeyi unutmuşum; Ankara'da Jale Tezer Dershanesi ile ilgili bilgi verebilecek birilerini arıyorum. Oğlan deneme sınavına girmişti, cazip bir fiyat sundular, servisi olmaması beni düşündürüyor. Eş , dost çocuğunu yollayıp da memnun kalan, çalışma sistemleri hakkında bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder