5 Nisan 2010 Pazartesi

Çocuklarımızın Bayramı Kutlu Olsun !!!

Gece heyecandan uyuyamadım,sabahta erkenden kalktım.Bora'da benim uyandığımı duyunca hemen kalkıp hazırlanmaya başladı.Özgür'ün biraz ateşi olduğu için ,onu evde bırakıp okulda ki tiyatro gösterisi için evden çıktık.Ama okul kapısından malesef geri döndük ,çünkü yağmur ve soğuk hava nedeniyle tören ertelenmişti :( Bora biraz buruklaştıysa da eve dönüp kahvaltı keyifi yapacağımıza da çok sevindi .Daha sonra kendimizi mecburen dışarı attık.Önce Maltepe Carrefoura gittik.Alışveriş merkezindeki gösterileri izledik.Ama hava kapalı olduğu için alışveriş merkezi oldukça kalabalıktı.




Bora bunaldığı için alışveriş merkezinden hemen uzaklaşmaya karar verdik..Dönüşte Bostancı otoparkında kurulan Ülker'in Çikolata Şenliğini görünce hemen arabayı park edip içeri girdik.Hava soğuk olmasına rağmen oldukça kalabalıktı.Şenlik alanına girmek için, girişteki satış noktalarından 10 liralık çikolata dolu paketlerden satın almak yeterli olacak. Bu paketlerden satın alanlara, şişme oyuncaklarda ve çikolata atölyesinde kullanmaları amacıyla 20 adet bilet verilecek. Diğer aktiviteler ise alana giriş yapan tüm çocuklara ücretsiz .



23-26 Nisan arası sürecek güzel bir eğlence alanı hazırlanmış.Hafta sonu hava güzel olursa mutlaka gidin.Ama kalabalıktan sıkılırım diyorsanız ,yarın mutlaka uğrayın . 5 dakikalık bir eğlence için yaklaşık 15-20 dakika beklemeyi göze alın... :))

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Ülker Çikolata, bu yıl çocukların bayramını 23 Nisan Çikolata Şenliği ile kutluyor. İstanbul Bostancı’da 12:00 – 19:00 arasında düzenlenen şenlikte çocuklar eğlence ve çikolata dolu saatler geçirecek.

Ülker, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl bir şenlik ile kutluyor: Ülker 23 Nisan Çikolata Şenliği… İstanbul Bostancı’da İspark Sahil Otoparkı’nda 22-26 Nisan 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan şenlikte çocuklar, eğlence ve çikolata dolu saatler yaşayacak. Şişme oyuncakların, birbirinden eğlenceli aktivitelerin ve Çikolata Atölyesi’nin bulunduğu Ülker 23 Nisan Çikolata Şenliği, Bostancı Sahili’nde çocukları bekliyor.

Toplam 3 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan Ülker 23 Nisan Çikolata Şenliği, 22 Nisan 2009 Çarşamba gününden itibaren minik konuklarını ağırlamaya başlayacak. Şenlik alanında çocukların çok sevdiği dev kaydırak, tırmanma duvarı, futbol kale, basket potası ve top havuzu gibi şişme oyuncaklar bulunuyor. Bu eğlenceli oyunların yanı sıra çocuklar, yüzlerini boyatma ve karikatüriste karikatürlerini çizdirme şansına da sahip olacak. Şenlikte, çocukların her zaman ilgiyle izlediği illüzyon ve jonglör gösterileri düzenlenecek. Tahtabacak, ve tabii ki palyaço, beş gün boyunca çocukların yüzlerini güldürecek.

Şenlik süresince led ekranda çeşitli interaktif oyunlar oynatılacak. Kurulacak sahnede ise DJ eşliğinde dans yarışması ve dev Jenga yarışması düzenlenecek.
Çikolata Atölyesi’nde “Ben de çikolata yaptım” deyin
Şenliğin en lezzetli bölümü ise Çikolata Atölyesi olacak. Ülker Çikolata uzmanlarının yardımıyla değişik kalıplarda kendi çikolatalarını yapacak olan çocuklar, bu çikolata ile şenlik alanından ayrılacak. Atölyede kendi çikolatalarını yapan çocuklara şef kepi ve “Ben de çikolata yaptım” logolu şef önlüğü hediye edilecek. Ayrıca Çikolata Şelalesi‘nden Ülker Çikolata ikram edilecek.

Şenlik alanına girmek için, girişteki satış noktalarından 10 liralık çikolata dolu paketlerden satın almak yeterli olacak. Bu paketlerden satın alanlara, şişme oyuncaklarda ve çikolata atölyesinde kullanmaları amacıyla 20 adet bilet verilecek. Diğer aktiviteler ise alana giriş yapan tüm çocuklara ücretsiz olacak. Çikolata satışından elde edilen gelirin bir kısmı ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’na bağışta bulunulacak .
Yazılar Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder