7 Nisan 2010 Çarşamba
FRAMBUAZLI PASTA
MALZEMELER:
4 yumurta
1,5 su bardağı tozşeker
100 gr. yumuşak margarin
yarım su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
3,5 su bardağı fındık aromalı kekunu (sinangil)
2 paket kremşanti
2 su bardağı süt
2 y.kaşığı frambuaz sosu
YAPILIŞI:
Yumurtaları şekerle çırpıyoruz.yumuşak margarini ilave ediyoruz buarada çırpmaya devam sıvıyağ, süt ve unumuzu ilave ediyoruz.yağlanmış unlanmış kelepceli kalıbımıza kekimizi döküp175 derecede önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz . piştikten sonra kekimizi ortasından ikiye kesiyoruz arasına sütle çırpıp sos eklediğimiz kremşantimizi sürüyoruz.üzerini kapatıp kalan şanti ile kaplıyoruz afiyetler olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder