8 Nisan 2010 Perşembe

KÖZLENMİŞ BİBER VE PATLICAN

YAZA GİRERKEN KIŞ HAZIRLIĞIDA NERDEN ÇIKTI DİYENLERİNİZ VARDIR MUTLAKA. AMA VERDİĞİM TARİFLERLE BİRLİKTE MEVSİMİ DIŞINDA YAPMAK İSTEYENLERE PRATİK YOLUNU ANLATMAK AMACIYLA AYNI ANDA YAZIYORUM... BU TARİFİMİ HEM HERSE YAPIMINDA HEMDE KAHVALTILIK OLARAK İSTER TEREYAĞDA KAVURUP İSTER YOĞURT VE SARIMSAKLA KARIŞTIRIP SUNABİLİRSİNİZ. TERCİH SİZE KALMIŞ....

MALZEMELER
  • 1 KG PATLICAN
  • 1 KG KIRMIZI YAĞ BİBERİ
  • 1 KG YEŞİL YAĞ BİBERİ

YAPILIŞI

SEBZELER KÖZLENİR. SOYULUP KÜP KÜP DOĞRANIR. BİRER KULLANIMLIK POŞETLENİR. DONDURUCUYA KONUR. İHTİYAÇ OLDUĞUNDA DONDURUCUDAN ÇIKARTILIP SALINDIKTAN SONRA KULLANILIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder