6 Nisan 2010 Salı

Pazar Günü Yaşanan Mutluluğumuz ve Uluslararası Arkadaşlık Ödüllerim..!

Pazar günü Bir Dut Masalım Nunu'cuğum,geçerken bize uğradı sağolsun..Kapı çalındığında kapıdaki güzellik gözlerimizi kamaştırdı adeta..Bu güzellik Nunucuktan başkası değildi..Gelirken beni unutmayıp bana getirdiği tatlar ise hemen aşağıda..O'nun söylediği;Gülcü'ğüm minicik kahve ve kekik'in lafımı olur söylemesine, bende şöyle cevap vermek istedim buradan izniyle..))Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz şekerim..Önemli olan içindeki o güzellikleri o paketlerede yansıtman idi..))Sayende ilk kez domates reçelinin tadınıda tatmış oldum..Kimin aklına gelirdi paketlere o rengarenk çicekleri iliştirmek..
Annecik çiçeklerine tekrar buradan teşekkür ediyor..O çiçek buketindeki çiçeklerin renkleri bile, seni ne kadar güzel ifade ediyorlardı..
Çok çokkk teşekkürler canım benim..Senin gibi bir arkadaşa,dosta sahip olduğum için çok şanslıyım..İyiki varsın canım arkadaşım..)
Kekik,

Domates reçeli,Damla sakızlı Türk kahvesi



Ben ödülümü alıp tüm arkadaşlarıma dağıtmışken, tekrar çok sevdiğim üç arkadaşımdan bana yine ödüller geldi.. Ödülleri bana layık gören arkadaşlarımın linklerini aşağıda sizlerle paylaşıyorum..





Beni çok mutlu ettiğinizi bilmenizi isterim..Dilerim bu güzel dostluğumuz ebedi olur..Gönülden teşekkürlerimi gönderip,yanaklarınızdan öpüyorum sizleri..!
Bende bu ödülleri ,yine siz çok sevdiğim değerli blog arkadaşlarımın hepsine ,teker teker takdim etmekten gurur duyuyorum..Sizler hep varolun,sevginiz hiç eksilmesin..!
Not:Tuba'm canımın içi,fotoğrafları bulur bulmaz hemen yazacağım..Çok teşekkür ederim dünya iyisi,tatlısı..))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder