8 Nisan 2010 Perşembe

PIRAMIT PASTA





MALZEMELER
250 gr eritilmis margarin yada tereyagi
100 gr krema
4 yemek kasigi kakao
4 kasik pudra sekeri
2 paket potibor biskuvi
1 tane yumurta
1 fincan iri kiyilmis ceviz 2 paket bitter cikolata
100 gr krema ,hindistancevizi
HAZIRLANISI.
Eritilmis tereyagin uzerine seker,kakao,krema,cirpilmis yumurta ,ceviz eklenir karistirilir.
Iri parcalara bolunmus biskuviler karisima eklenir bir kasik ile yavasca karistirilir.
Kelepceli kalibin alti folyo ile kaplanir uzerine karisim dokulur buzdolabina konur.
Soguyan pastanin uzerine hindistan cevizi serilir benmari eritilen cikolata krema ile karistirilir
hindistan cevizinin uzerine dokulur damla cikolata ile kaplanir sogutulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder