1 Nisan 2010 Perşembe

SUPANGLE

Ülker'in çikolatalı tatlar kitabından denediğim bir tarif...
malzemeler:
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 4 çorba kaşığı kakao
  • 3 su bardağı süt
  • 2 çorba kaşığı un
  • 1 paket vanilya
  • 2 çorba kaşığı margarin

yapılışı: Bir tencerede tozşeker, kakao, süt ve unu mikserle 2-3 dakika çırpın. Daha sonra tencereyi ocağa alın ve orta ateşte tahta kaşıkla karıştırarak, muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alıp, vanilya ve margarini ilave edin. Karıştırıp, arzuya göre kaplara paylaştırın. Ilındıktan sonra buzdolabında 2 saat bekletin. Soğuk servis yapın...

afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder