6 Nisan 2010 Salı

Biz Döndük!!

HAK YERİNİ BULDU..BURADA 1.SEÇİLEN SEVGİLİ EBRU İLE 2.SEÇİLEN SEVGİLİ YASEMİN PAZARTESİ GÜNÜ TAYLAND'A YARIŞMA İÇİN UÇACAKLAR.GÖNENÇ BEY'E KATKILARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Yarışma çok adaletsiz oldu ve bizden dereceye giren olmadı..Çok entrikalar ve dönen dolaplar oldu..Üzülsekde elimizden bir şey gelmedi..GÖNENÇ Bey'e, bizler için orada göstermiş olduğu fedakarlıklardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..
LG Yarışma
Yarışan kişiler yemekleri evlerinde yapıp getirdiler ve fırını sadece ısıtma amaçlı kullandılar..Bizler ise bir yemeği pişirebilmek için neler çektik..Çünkü fırının nasıl kullanıldığını tam olarak bilmiyorduk..Orada yarışan tüm yarışmacılara bu fırından hediye edilmiş ve onlar fırın konusunda bilgili olarak oraya gelmişlerdi..Bunun yanı sıra bizlere tek yemek yapılacağını söylediler..Bizler saf saf beklerken,onlar 5-6 tabak yemek çıkarttılar..Üstelik İstakozundan tutun,ekmeklerine varıncaya kadar..
DSC06363
Yarışmadaki yemeğimiz..(Müge ile hazırlamıştık..Süslemesi tamamen o'na aittir.)


Şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum..1 kişi 45 dk içersinde bu sıraladıklarımı nasıl yapabilir?

1-Tüm pişmiş, jölelenmiş, kıvrılmış bir balık..))
2-İstakoz
3-Sebzeli tavuk rulo
4-Havyarlı kanepeler
5-Tatlı
6-Pilav

Sonradan anladık ki,oteldeki kişinin el arabasıyle taşıdığı kolilerce paketlerin
içersinde,yarışmacıların ülkelerinden getirdikleri yemekler varmış..Bilseydik bizlerde neler yapardık,yaptırırdık..İtiraz ettiğimizde de,bize söylenen aynen şöyleydi..İLK KEZ Mİ KATILIYORSUNUZ? Ayrıca jüri kimdi,kimler bize puan verdi halen muamma..Üstelik yemeklerimizin tadına bile bakılmadı..Çok acı bir durum..!

Takdir sizlerin..

Ben buraya neler yazardım da,fakat buradaki LG yarışmasını düzenleyen kişilerin ne suçu var..Onlarda böyle bir durumu bilselerdi,bizleri uyarıp gerekenleri yapmamız doğrultusunda yönlendirirlerdi..

Bizim için iyi tarafı,2,5 gün fazladan Dubai'de kalıp, gitmediğimiz,görmediğimiz yerlerin kalmamasıydi..Sadece safariye çıkmadık..Buradan LG Türkiye'ye ve çok sevgili Gönenç beye çok teşekkürlerimi gönderiyorum..
DSC06481
Dünyanın en yüksek binası
IMG_2924
Burj Al Arab
DSC06557
Motorla gezinirken çektiğim fotoğraflardan biri..(Gemiler Pakistan'ın kargo gemisi.)
Deniz Otobüsü
Deniz Otobüsü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder