5 Nisan 2010 Pazartesi

Evimi Akasya Kokusu Sardı :)

Biraz önce kapı çaldı ve kargo geldi ve elime bir paket uzattı...Kim göndermiş diye bakınırken Nuray'cığımın ( Akasya Kokusu ) gönderdiğini gördüm .Büyük bir heyecanla paketi açtım. İçinden el emeği göz nuru dökülerek örülen bu güzel bere ve atkıyı görünce çok sevindim. Kırmızı çiçeklerini çok beğendim ,benim gibi kokoşa tam uygun bir hediye diye düşündüm :) Arkamda bekleyen Özgür örümcek adam kuru boyaları görünce hemen üzerime atladı tabiii... Bora'nın kitapları ve Nuraycığımın elleri ile ördüğü o güzel kitap ayrac'ı beni daha çok duygulandırdı....



Nuray'cığım inan hepsi çok çok güzel,şapkayı hemen takıp baktım :) Bence çok yakıştı,ellerin dert görmesin,hastalıklarla uğraşırken birde bunları düşünüp yollamışsın ya inan daha fazla etkilendim.
Keşke mümkün olsa da Mardin'e gül yağdırabilsem... Kavrulmuş şehriye ve çay içinde çok teşekkür ediyorum. Babam görünce çok sevinicek.Eskiden annesi yapar erzak dolabına kaldırırmış.
Babam Mayıs ayında kuzenleriyle birlikte Diyarbakıra gelicekler,doğduğu evi ve mahalleyi gezmek istiyorlar. Keşke bende gelebilseydim de seninle tanışabilseydim.

Gönderdiğin herşey için tek tek çok teşekkür ediyorum.Kilometrelerce uzakta olupta böyle güzel arkadaşa sahip olduğum için çok mutluyum...

Seni ve kuzucuklarını kocaman öpüyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder