7 Nisan 2010 Çarşamba

FIRINDA TAVUK BUDU VE PATATES

EN SEVDİĞİM TAVUK YEMEKLERİNDEN BİRİDE BUDUR. HEM PRATİK, HEMDE BİR O KADAR LEZZETLİ. DENEMEYEN VARSA DENESİN BENCE...

MALZEMELER
  • KİŞİ SAYISI KADAR TAVUK BUT
  • PATATES
  • TUZ, KIRMIZI TOZ BİBER, KARABİBER
  • ÇOK AZ YAĞ (SIVI YAĞ YADA MARGARİN)

YAPILIŞI

PATATESLER SOYULUP, ELMA DİLİM YAPILIR. BUTLAR VE PATATESLER BAHARATLARLA VE YAĞLA KARIŞTIRILIR. FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. 200 C KIZGIN FIRINDA PİŞİRİLİR. SICAKKEN PİLAVLA SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...

NOT: İSTERSENİZ HİÇ YAĞ KOYMADANDA YAPABİLİRSİNİZ. TAVUKLAR PİŞERKEN KENDİ YAĞLARINI BIRAKIYORLAR ÇÜNKÜ...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder