EN SEVDİĞİM TAVUK YEMEKLERİNDEN BİRİDE BUDUR. HEM PRATİK, HEMDE BİR O KADAR LEZZETLİ. DENEMEYEN VARSA DENESİN BENCE...
MALZEMELER
- KİŞİ SAYISI KADAR TAVUK BUT
- PATATES
- TUZ, KIRMIZI TOZ BİBER, KARABİBER
- ÇOK AZ YAĞ (SIVI YAĞ YADA MARGARİN)
YAPILIŞI
PATATESLER SOYULUP, ELMA DİLİM YAPILIR. BUTLAR VE PATATESLER BAHARATLARLA VE YAĞLA KARIŞTIRILIR. FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİR. 200 C KIZGIN FIRINDA PİŞİRİLİR. SICAKKEN PİLAVLA SERVİS EDİLİR. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder