7 Nisan 2010 Çarşamba

Havuçlu Pasta - Yemek Tarifi

Havuçlu Pasta - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 60dk-Fazla
MALZEMELER
1 kilo havuç
1 bardak seker
1 bardak su
1 paket pötibör bisküvi
1 çay bardagi dövülmüs ceviz
1 paket vanilya
1 paket kakaolu puding
50 gr margarin

YAPILIŞ TARİFİ
Önce bir kilo havucu rendeleyerek tencereye koyun. Seker ve su ilave
ederek orta ateste suyunu çekene kadar pisirin. Ocaktan alarak içine
margarin koyup sicakligiyla eritip iyice karistirin.
Bisküvileri kirarak içine koyun, üzerine ceviz ve vanilya ilave edin. Çukur
bir kaseye bastirip, buzdolabina koyun en az 4 saat bekleterek dolaptan
alin ve servis tabagina çikarin.
Kakaolu pudingi arzuya göre su veya sütle yaparak, biraz sogutup tatlinin
üzerine dökün. Hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapana kadar dolapta
bekletin.




Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder