5 Nisan 2010 Pazartesi

İş Bankası Kültür Yayınları & Kılavuz Yayınları

Okul yarı yıl tatiline girdiğin'de aldığım bu seti daha yeni yeni kullanıyorum.Kendi ödevlerimizden pek zaman kalmıyordu .Aslında bu aralar Bora'nın okumasını hızlandırmaya çalışıyorum.Bu yüzden test çözmeye pek vakit bulamıyoruz.Şu anda bu setin Zihinden Problemler kitapçığını çalışıyoruz.Arabada gezerken bile yanıbaşımızda...



Yarı yıl tatili için aldığım kitapları oldukça beğendim.Konu anlatımı çok detaylı değil sadece test ve sorulardan oluşan bir kitap serisi.Kılavuz Yayıncılığa ait.Ben Kozyatağı Carrefourdan almıştım. 3 set bir aradaydı.
1. sınıf öğrencileri için güzel bir ders tekrarı oluyor.

Fiyatı 15 TL.

Kılavuz Yayınları



İş bankası Kültür yayınlarına ait bu iki kitap Boranın arkadaşı tarafından yılbaşında hediye edilmişti.Ben çok beğendim,çocukların merak ettiği herşeyin cevabını kolaylıkla bulabiliyorsunuz.
Zamanda Yolculuk : Zamanda yolculuk, insanın çağların içindeki yolculuğunu anlatırken, sizi bu olağanüstü maceranın bir parçası olmaya çağırıyor. Bu kitapla tarihte yolculuğa çıkacak ve geçmişte insanların nasıl yaşadıklarını öğreneceksiniz. Piramitlerin nasıl inşa edildiği görüceksiniz.

Teknoloji ve Ulaşım:Yaşadığımız ilginç dünyayı keşfedin. Bu kitap size makinelerin günlük hayatımızı ne kadar kolaylaştırdığını anlatırken, teknolojinin insanlığa açtığı yolu keşfetmeye çağırıyor. Bir denizaltının içinde neler olduğuna göz atın. Bir inşaat alanında hangi makine gereklidir bunları öğrenin.

Fiyatı: 6 TL. (6-9 yaş )

İş Bankası Kültür Yayınları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder