Benim için bu etkinlik hem eğlenceli bir gün geçirmem, hem de slikon kek kalıpları ile soru işaretlerime cevaplar bulmam bulduğum için faydalı oldu. Ben daha önce evde bir kaç sefer slikon kek kalıbı ile pişirdiğimde kekin yarısı kalıpta yarısı servis tabağında olurdu:( Tabi bunların sebepleri varmış; Kalıbı margarin ile yağlamamız gerekiyormuş (bulaşık makinasında yıkıyorsak her kullanımda yağlamamız gerekiyormuş, kalıbı elde elde yıkıyorsak ilk kullanımda yağlamak yeterli oluyormuş) Ben daha önce yağlamıyordum:( Fırında pişirirken kalıbı tepsi içinde değilde tel ızgara üzerinde pişirmemiz gerekiyormuş. Isı eşit olarak dağılması için..Ben her zaman tepsi içinde pişiriyordum:( Ben slikon kek kalıpları ile sadece sütlü tatlıları yada parfeler için kullanıyordum. Artık kekte pişirebilecem:)
Ve bu postumu yazarken gelen kargo beni çok şaşırttı ve sevindirdi. Gelen paket softbowl'tan gelmişti. Paketin içinden muffin kalıpı, saklama kapları, slikon fırça ve o günkü fotoğraflarımızın bir cd'si.. Tekrar çok teşekkürler softbowl...
Bir yandan kek yaparken bir yandan da fotoğrafladım:) Ben antep fıstıklı portakallı kek yaptım:)
Fırından çıkan kekleri servis tabakları aldık. Ve hep beraber bizlere poz verdiler:)
Ne kadar güzel bir gün geçirdiğimizi en iyi fotoğraflar anlatıyor sanırım...
Keklerimizin pişmesini beklerken, sevgili birsen ve sevil yapıp getirdiği güzel lezzetlerin tadına bakıyorduk. Ellerinize sağlık kızlar...
Günün sonunda bizlere sertifika verdiler. Yaptığımız kekleri paketleyip evlere yada bir çoğumuz gideceği misafirliğe giderken götürdük:) Ayrıca Softbowl bizlerin kullandığı kek, muffin kalıplarını bizlere paket yapıp hediye ettiler.. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder