8 Nisan 2010 Perşembe

PİZZA PAN' DA PİZZA YAPIMI


Çalışan hanımlar için en kolay ve çooooookkk lezzetli bir tarif size illaki tavsiye olunur.ben işten gelirken alıyorum fırından hamuru 10 dakikada hazır yemek oluyor Önce pizza yapalım sonrada gülelim :))
MALZEMELER:
2 ekmeklik hamur ( fırından alıyoruz)
sıvıyağ
domates,biber,salam,sosis, baton sucuk ,kaşar vs.
1 yemek kaşığı domates salcası
YAPILIŞI:pizzapanımızı sıvıyağla yağlıyoruz hamur yapışmayacak kadar sonra elimizide yağlıyoruz ve hamurumuzu pizzapanımızın içerisine ince yayıyoruz. üzerine sulandırdığımız domates salçasını sürüyoruz.rendelediğimiz kaşarın bir kısmını üzerine serpiyoruz.diğer malzemeleri ince doğrayıp pizzamızın üzerine dizip tekrar kaşar serpiyoruz. kapağını kapatıyoruz.önce 5.ci ayarda 3 dakika sonra 4. ayarda 4-5 dakika pişiriyoruz.anında servis yapıyoruz. afiyet olsun...
TV DEKİ AÇIK SAHNELERE AİLECEK VERİLEN TEPKİLER:))

aile ici yasanan en utanc verici durumlardan biridir, ne de olsa ne cinsellik konusulur evlerde ne de herhangi bir bilgi verilir cocuklara. dolayisiyla en basit opusme sahnesinde bile yere bakilir ve kimseyle gozgoze gelmemeye calisilir.:))

aile bütünlüğü çerçevesinde izlenen gerilim-korku tarzı filmlerde genellikle bulunan aşk-meşk sahnelerinde utanma ve sıkılma hali. böyle durumlarda sanki ortam daha da bi sessizleşir, sahne izlenmiyormuş gibi yapılır. aile fertlerinin bu gibi anlarda tuvaletlerinin gelmesi veya susamaları sıklıkla gözlemlenmiş ve anlayışla karşılanmıştır

yeni evli çiftin anne-babanın elini öpmeye gittiğinde yaşanınca pek bir komik olan hadise; baba göz ucu ile oğluna bakar, anne tavanı seyretmeye başlamıştır, gelin durumu fark eder halının ilmiklerini saymaya başlar, ufak kız kardeş (ki kendisi artık görümcedir) uzaktan kumandanın bitmiş pilini acilen değiştirmek derdindedir

pür dikkat izlenen filmde erotik sahne çıktığı an tüm aile sanki hiç ilgilenmiyormuş gibi "şu bizim aidatı da yatıralım bari.", "bizim maç saat kaçta?" ya da "yarına da köfteyle pilav yapayım, seversiniz." şeklinde hiç alakasız dialoglar geçer. yan gözle kesilen ekranda "normal" film akışına dönüldüğü görülünce, aile tekrar dikkatlice filmi izlemeye koyulur.

eger çocuk filmi daha evvelden izledi ise erotik sahne yaklaşırken su içmeye gider.
tabi daha normal bir sahne oldugu için aile kıllanmaz mutfaktan kapı aralıgından sevişmenin bitmesi herşeyin normale dönmesi beklenir dönüncede geri gelinir.

genelde yüzü aile büyüklerine göstermeme gibi eylemlere sebebiyet veren hadise.kafayı yastığa gömme, kalkıp su alma, tuvalete gitme gibi bahanelerle ortamdan uzaklaşılabilirde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder